CV: GOSSIP

Ez egy kiegészítő a CV játékhoz, melyben a szerencsefaktort csökkenteni, a játékosok közötti interakciót bővíteni próbálták meg.


Ez utóbbi abban nyilvánul meg, hogy a kiegészítő pletyka jelzésű lapjait nem csak magunk elé, hanem a többi játékos elé is lerakhatjuk, amikor megszereztük azokat. Ezek valmiféle negatív effektust okoznak, így a nagyon szerencsés játékosokat meg lehet próbálni visszafogni.


A szerencsefaktort pedig a sors jelzésű lapokkal lehet kicselezni, ugyanis ezen lapok egy részét balszerencse ikonokért lehet megszerezni, és ilyenkor azok a balszerencse dobások nem számítanak bele a 3 balszerencse esetébe, tehát lehet akár 4 balszerencse dobásunk is, ha kettőt ebből elköltünk sors lapra, akkor nem súlyt minket a balszerencse (vagy csak kisebb mértékben).


A kiegészítőhöz új pontozó notesz is jár (legalábbis a szerencséseknek, én valami hiba folytán az eredetit kaptam hozzá), mert a pletyka lapokért a végén pont jár. Az új lapok között van még két új életcél lap is és adtak hozzá pár pót tokent.

Update: A Queen kiadóhoz hasonlóan a Granna is csillagos ötöst érdemel a terméktámogatás terén. Kérésemre, egy CV stílusú képeslap és egy elnézést kérés társaságában azonnal küldtek egy megfelelő pontozó noteszt.

CV: Gossip
 

Megjegyzések