ARNAK ELVESZETT ROMJAI: EXPEDÍCIÓVEZETŐK

Nagy siker lett nálunk az Arnak, ezért evidens volt, hogy a frissen magyarul is megjelent kiegészítőt is beszerzem hozzá. 

Ebben a kiegészítőben hat egyedi képességű karakter bőrébe bújva indulhatunk neki Arnak újrafelfedezésének, valamint kapunk két új templomsávot, egy rakás új tárgy és ereklyelapot, nameg néhány új helyszínlapkát, őrzőket, segítőket és bálványlapkákat. A játék pár új ikonnal is gazdagodik, de ezeket könnyen értelmezhetjük az új játékossegédletek segítségével.

Lássuk hát a kiegészítő hőseit. A kapitánynak egy harmadik felfedező is rendelkezésére áll, valamint a játékostábláján is van egy külön opciója a segédek használatára. A solymász madara segítségével kaphat különböző jutalmakat. A bárónő rengeteg eszköz megszerzésére képes. A professzornak az ereklyék a specialitása. A felfedező ugyan csak egy magányos kalandor, de a jól beosztott élelemadagjaival sok helyszínt képes elérni. A misztikus a félelemlapokból húz hasznot.

Az alap lapkészletünk is bővült pár speciális hatással és a megszerzett bálványainkat sem kell már sorban lehelyezni, mivel ezeknél is elérhetők speciális jutalmak (kék színnel jelölve). Összességében változatos, szemet gyönyörködtető, érdekes és élvezetes adalékot kapunk a pénzünkért, újabb izgalmakat vihetünk velük a játékba.

Arnak elveszett romjai: Expedícióvezetők


Megjegyzések